+31 63 621 1693
English

Britts-Care is in 2005 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal opererende verkooporganisatie.

Elk land, elke cultuur en elke doelgroep is anders. Dit vraagt flexibiliteit, innovatie en marktkennis om producten op de juiste manier te vermarkten en te implementeren.

Ons streven is om in samenwerking met onze vooraanstaande producenten hiervoor dé partner te zijn voor onze huidige en nieuwe klanten.

Momenteel exporteert Britts-Care naar meer dan 10 landen binnen en buiten Europa, waar onze business-to-business klanten de concepten succesvol aan hun eindklanten verkopen. Daarnaast kunnen onze directe eindklanten ons vinden via onze online shop.

 

Producten en Concepten

Omdat we geloven in conceptverkoop, het aanbieden van een totaal oplossing, streven we naar een zo volledig mogelijk assortiment.

De divisie Personal Care richt zich met name op concepten voor hygiëne & infectiepreventie en huidverzorging. Te denken valt aan geïmpregneerde reinigingsdoekjes, washandjes, waskappen en diverse andere geïmpregneerde doekjes/washandjes. Allen vaak custom made ontwikkeld voor een ander doel en in samenspraak met onze klanten. Daarnaast leveren we ook care producten voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen, baby’s, kinderen en volwassenen.

Onze divisie Dental Care is gericht op de dentale markt. Hieronder vallen producten zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, steriele (implantologie) sets, diverse verbruiksartikelen en een uniek instrument om endoscopisch te werken.

 

Onze klanten

Om de mooie lijn producten goed te implementeren in de lokale markten zijn we altijd op zoek naar de beste en de juiste partner.

Partners zijn onder andere: 

  • Distributeurs die actief zijn binnen de medische markt zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en apotheken
  • Zorgbedrijven zoals mortuaria, gezondheidswinkels en bedrijven die zich richten op persoonlijke verzorging en / of algemene hygiëne & infectiepreventie
  • Huisdieren- en huisartsenpraktijken
  • Retailbedrijven
  • Distributeurs actief binnen de huisdieren- en veterinaire markt
  • De thuismarkt en consument

Met Dental Care richten we ons direct op de eindklant binnen de dentale markt zoals tandartsen, tandarts-implantologen, parodontologen, orthodontisten en kaakchirurgen.

 

Kwaliteit en Testen

Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en concessies daaraan worden niet gedaan.  

De producten voldoen aan de daarvoor geldende richtlijnen, zoals de FDA, Personal Care Products Council, Europese EEC en CE.

De producenten zijn zeer vooraanstaand en hanteren een streng kwaliteitsbeleid. De producten worden continu gecontroleerd tijdens de productie en nieuwe producten worden eerst uitvoerig getest alvorens ze op
de markt gebracht worden.

Download brochure

Britts-Care BV   |   The Netherlands   |   T. +31 (0)85-760 6966   |    LinkedIn   |    Instagram    |   Copyright & Disclaimer