+31 63 621 1693
English

Wassen zonder Water of Verzorgend Wassen

Wassen zonder Water of Verzorgend Wassen zoals het ook wordt genoemd, staat als productlijn aan de basis van onze divisie Gezondheidszorg.

Simpele zorgtechnologie, een oplossing voor een handeling die dagelijk plaatsvindt binnen de zorg, het wassen en verzorgen van de patiënt danwel cliënt. Deze productlijn verkopen we momenteel zeer succesvol binnen meer dan 10 landen en bestaat uit geïmpregneerde wasdoekjes, washandjes en een waskap en varianten daarop.

Deze producten maken het gebruik van waskommen, water, zeep, shampoo, handdoeken, washandjes en lotion overbodig. Alles in één verpakking. Ideaal in het kader van hygiëne & infectiepreventie en tevens tijd- en kostenbesparend.

De doelgroep voor deze productlijn is erg groot, te denken valt aan IC's, gynaecologie, geriatrie, thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen en terminale zorg.

Daarnaast ontwikkelen we continu nieuwe innovatieve producten die synergetisch zijn aan het huidige assortiment. Te denken valt aan reinigingswashandjes om snel en effectief de in de ambulance aanwezige producten en apparatuur te reinigen. Plasmaschermdoekjes en doekjes om chirurgische brillen of beademingsmaskers te reinigen.

In samenwerking met onze klant bepalen we het aanbod en introduceren we nieuwe ontwikkelingen waar in dat betreffende land of locale markt behoefte aan is.

We produceren zowel onder private label van onze klanten alsmede leveren we het fabrikantenmerk.

 

Voor een overzicht van ons gehele assortiment kunt u een kijkje nemen in onze e-catalogus. 

e-catalogus

 

studie

Britts-Care BV   |   The Netherlands   |   T. +31 (0)85-760 6966   |    LinkedIn   |    Instagram    |   Copyright & Disclaimer