+31 63 621 1693
English

Ook uw huisdier verdient de beste zorg. Voor de extra zorg die u als dierenarts geeft of de dagelijkse zorg die u zelf aan uw huisdier geeft, voor beiden bieden we een mooie productlijn.

Het zogenoemde Wassen zonder Water concept hebben we ook ontwikkeld voor de (huis) dierenmarkt. Het reinigen of tussentijds wassen van een dier is vaak erg omslachtig en vraagt veel energie van zowel de verzorger als het dier zelf.

Bij het gebruik van onze producten heeft u geen water, zeep en handdoeken meer nodig. De totale oplossing zit in één pakje dat ook makkelijk is mee te nemen voor onderweg. De geïmpregneerde washandjes maken het makkelijk bijvoorbeeld de hondenpoten te reinigen na een wandeling. De oog- en oordoekjes zorgen ervoor dat ook deze delen eenvoudig schoon te maken zijn en de tandendoekjes verwijderen het vuil van de tanden en geven een frisse adem.

Voor de dierenklinieken leveren we, naast deze verzorgende producten, ook concepten voor u werkzaam in de kliniek om hygiënisch te werken. Te denken valt aan mondmaskers, nitriel handschoenen en schorten.

Voor een overzicht van ons gehele assortiment nodigen we u graag uit een kijkje te nemen in onze e-catalogus. Tevens kunt u op www.hupple.com meer informatie vinden over onze care producten.

 

Britts-Care BV   |   The Netherlands   |   T. +31 (0)85-760 6966   |    LinkedIn   |    Instagram    |   Copyright & Disclaimer